Välkommen till min sida

 

Jag är glad och sprallig och näst efter min man är linedance det bästa jag vet! Jag började dansa balett som fyraåring och som tonåring började jag dansa jazzbalett och showdans. Sedan blev det ut på dansställena i Malmö där det var ”kasedans” och bugg som gällde.

Det var på Lida countryfestival som jag såg och provade på linedance för första gången 1991 och sedan var jag fast! Efter att ha jagat runt efter något ställe där man lärde ut linedance så hittade jag och min granne en annons där det stod att man kunde lära sig sådan på Granhyddan. Ett par gånger blev det där och sedan var det bara att jaga vidare efter andra ställen att dansa linedance på. Kurser drogs igång nere i puben Stopet i Skurup och 1996 startade Country Line Dancingteam som bland annat höll till i Skurups Folket Park och i Mackleanskolans aula. År 2000 var vi några som startade Y’town Linedancers i Ystad och där var jag aktiv instruktör fram till 2008. Matz och jag flyttade till Hörby och det ledde till att jag halkade in som instruktör i Ring Lake Linedancers.

På min sida kommer du att kunna se vilka länkar som jag ofta besöker, få tips på maträtter som jag lagat och tycker är goda, danser som jag lärt ut och mycket mer.

Jag kommer att berätta lite grand om vad som händer i mitt liv och lägga upp danser som jag lärt och lär ut efterhand.